Dålig uppdatering!

Förlåt tusen gånger om men vi har verkligen haft en helt sanslös vecka! Igår fyllde Amanda dessutom 18 år och var ute på krogen och söp sig full och idag ska vi göra det igen. Så det blir nog ingen uppdatering idag heller

Men Lars åkte ur idol igår. BRA! Jag applåderade när han åkte ut. Farväl Lars, du kommer inte lyckas speciellt bra.
Så tack och hej lever pastej till dig.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ehh Lars var ju höjdpunkten! Han är bäst!

2008-11-08 @ 15:14:44
Postat av: SecondhandTorget

Hej!



Har du gammal kläder eller andra ting du vill bli av med?



I så fall har du kommit rätt! På SecondhandTorgets blogg erbjuder vi alla, kille som tjej att annonsera GRATIS. Så det är bara och börja köpa & sälja.

Vårt motto är att lägga upp dina annonser på bloggen samma dag vi får dom! Vi på secondhandtorget garantera den absoluta bäst service av alla köp och sälj bloggar!



På denna bloggen kan du annonsera om allt! Om de du vill annonsera om något som inte finns i en av kategorierna så skapar vi en när vi får din annons.

På vår blogg arrangera tävlingar, har diskussioner, intervjuar personer & tipsar om secondhand butiker, gör inspirerande outfiter och mycket mer. En mycket bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som ligger skräpar. Men framför allt fynda!



Mvh SecondhandTorget

2008-11-08 @ 16:15:15
Postat av: Elin

lars kommer att lyckas bra mycket bättre än vad många av de andra kommer. han är orginell och unik, har en egen stil och ett eget uttryckssätt. du som skrivit detta kan inte veta speciellt mycket om musik. äkta musik.

2008-11-08 @ 22:18:07
Postat av: Marielle

Hej!

Jag skulle vilja ställa några frågor till dig, om det är okay? :-) Vilka bloggar läser du helst, och varför? Är du beroende av din och andras bloggar?

Kram /Marielle



2008-11-09 @ 19:06:42
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: Alice

Ni måste verkligen ha bittra liv som sitter och nervärderar andra människor.

Kan ju inte påstå att Lard var höjdpunkten precis men han hade ändå sin egna stil, till skillnad från resten av gänget. Och alla andra innan det.

2008-11-10 @ 21:23:24

Din åsikt tack:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Min åsikt:

Trackback
RSS 2.0